Katie Holmes jučer je službeno zakoračila u četrdesete. Popularna američka glumica proslavila je rođendan na intimnoj večeri u društvu najmilijih.

Galerija Katie Holmes Rođendansko izdanje Katie Holmes Katie u društvu majke Kathleen nakon večere +0 Katie Holmes proslavila je 40. rođendan

Na večeri u njujorškom restoranu "Serendipity 3" nedaleko od njezina doma, pridružili su joj se majka Kathleen, kći Suri i dečko Jamie Foxx.

Katie Holmes proslavila je 40. rođendan Katie Holmes proslavila je 40. rođendan (Foto: Profimedia)

Ležerna glumica stigla je u restoran bez trunke šminke na licu i u vrlo jednostavnu izdanju. Umjesto glamuroznih kombinacija kakve zvijezde inače biraju za ovakvu prigodu, Katie je odjenula klasične traperice ravnog kroja, običnu sivu majicu, šarenu dugačku vesti u crne gležnjače.

Kada je u pitanju moda, Katie uvijek naglasak stavlja na udobnost i ona joj je primarna prilikom odabira odjevnih komada, stoga ne čudi da je isto učinila i prilikom biranja stajlinga za svoje rođendansko slavlje.

Rođendansko izdanje Katie Holmes Rođendansko izdanje Katie Holmes (Foto: Profimedia)

Nakon večere društvo se vratilo u njezin stan. S obzirom na to da je glumičina majka Kathleen iz restorana ponijela i tortu, slavlje se sigurno nastavilo uz pokoji slatki zalogaj.

Katie u društvu majke Kathleen nakon večere Katie u društvu majke Kathleen nakon večere (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju