Katie Holmes ljubiteljica je ležerne odjeće – predimenzioniranih traperica, košulja i majica koje obično kombinira uz tenisice ili cipele ravnih potplata u kojima se najbolje osjeća.

Upravo zato mnoge je iznenadila njezina prošlotjedna street style kombinacija s njujorških ulica. Fotografi su je snimili u klasičnom izdanju sastavljenom od traper košulje i hlača, a koju je sparila sa žutim sandalama s potpeticom od 9 centimetara.

Slika nije dostupna Pa i uz kožnati kaput: Izdanje Katie Holmes kao dokaz da bijele tenisice idu uz ama baš sve

Točnije, Katie Holmes odabrala prošivene kožnate sandale s otvorenim prstima talijanske modne kuće Bottega Veneta koje su bile vrlo popularne među trendsetericama ovoga ljeta, a u kakvima se američka glumica rijetko kad viđa izvan crvenog tepiha.

S obzirom da je Veliku Jabuku na početku studenog pogodio toplinski val i dnevne temperature od oko 24 Celzijeva stupnja, mnogi su Njujorčani izvadili iz ormara svoje proljetne i ljetne komade.

Katie Holmes izdanje je dovršila s kožnatom torbom u toploj boji konjaka, ali i zaštitnom maskom za lice bez koje se više ne izlazi na ulice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju