Katie Holmes na nekoliko je dana zamijenila New York, u kojem inače živi, s Atlantom. U glavnom gradu američke savezne države Georgije dočekao ju je njezin dečko, 50-godišnji glumac Jamie Foxx.

Galerija Katie Holmes Katie Holmes i Jamie Foxx Katie Holmes u tajicama +1 Glumicu inače najčešće viđamo u crnim tajicama

Iako se nedavno šuškalo da je par prekinuo svoju tajnovitu petogodišnju vezu, glasine su opovrgnuli zajedničkim pojavljivanjima u javnosti.

Znatiželjni fotografi u Atlanti "ulovili" su ih nakon odlaska iz teretane u kojoj su zajedno vježbali u društvu prijatelja.

Katie je tom prilikom pokazala kakve tajice preferira za takav tip aktivnosti. Do sada smo je najčešće viđali u crnim modelima koje nosi prilikom odlaska u nabavu ili šetnju te tako krši pravilo koje kaže da se tajice ne bi smjele nositi umjesto hlača kao samostalan odjevni komad.

Katie Holmes u tajicama Katie Holmes u tajicama (Foto: Profimedia)

To je dozvoljeno isključivo u sportskim prigodama poput ove, ali i u tim situacijama postoji „zabrana“ kada je u pitanju boja tajica. Nošenje bijelih, sivih i nude modela modni znalci ne dozvoljavaju bez obzira na to o kakvoj se prigodi radi zato što takve tajice previše ocrtavaju intimne dijelove tijela.

Neopterećena Katie, koja ne mari za pravila nego isključivo za vlastitu udobnost, prekršila je i to pravilo odabravši nude model uz bijelu majicu i tenisice brenda Nike.

Katie Holmes i Jamie Foxx Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju