Kad se u prosincu prošle godine pojavila na koncertu iHeartRadio Jingle Ball u New Yorku, glumica Katie Holmes svojim je modnim izdanjem privukla ogromnu pozornost.

Na koncert je stigla u tamnoplavoj svečanoj haljini bez naramenica koju je navukla preko traperica vrećastog kroja u kombinaciji s tenisicama. Osim što je donjim dijelom kombinacije odaslala poruku "ne da mi se sređivati", potaknula je i raspravu vraća li se ponovno trend koji je obilježio početak 2000-ih godina, odnosno nošenje haljina preko hlača.

Sada je glumica napokon progovorila o viralnom trenutku gostujući kod glumce Drew Barrymore u njezinu "The Drew Barrymore Showu" u četvrtak.

Katie je poručila da zapravo ne razumije zašto je haljina preko traperica dobila toliko pažnje.

Odluka da nosi to izdanje zapravo je bila vrlo jednostavna.

Znala sam da tamo želim plesati jer sam išla sa svojim nećacima, pa sam navukla tenisice i mislila sam da izgledam kul. Osjećala sam se kul, osjećala sam se sjajno, a onda sam se sljedećeg jutra probudila i rekla 'O, moj Bože', rekla je glumica.

Što vi kažete na ovo izdanje?

glasova:

Nije očekivala da će njezin modni odabir izazvati rasprave i usporedbe s modom ranih 2000-ih. Jedan od tadašnjih komentara na društvenim mrežama bio je: "Katie Holmes se probudila i zaključila da je 2002. godina." Ipak, prava je istina da se Katie Holmes probudila i odlučila da želi plesati.

Katie Holmes: Srebrne sandale koje su maksi haljinu s trakama učinile još više šik Katie Holmes na specijalnoj projekciji filma ‘Rare Objects’ u New Yorku - 4 Katie Holmes na specijalnoj projekciji filma ‘Rare Objects’ u New Yorku - 3 Katie Holmes na specijalnoj projekciji filma ‘Rare Objects’ u New Yorku - 5 +2 Katie Holmes na specijalnoj projekciji filma ‘Rare Objects’ u New Yorku - 6

Glumica je Drew Barrymore rekla i da ne razmišlja previše o svojim modnim odabirima te da najradije nosi odjeću u kojoj se osjeća ugodno.

Nisam znala da će to postati velika stvar. Ne razmišljam o tome, volim izaći i zabaviti se, zaključila je.

Katie Holmes u izdanju koje je privuklo veliku pozornost javnosti Katie Holmes u izdanju koje je privuklo veliku pozornost javnosti (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju