Katie Holmes trenutno se nalazi na Sundance film festivalu u Utahu gdje promovira svoj novi film ‘All We Had’, a u kojem tumači samohranu majku koja krpa kraj s krajem kako bi prehranila sebe i svoju kćer


Drama ‘All We Had’ redateljski je prvijenac Katie Holmes, koji je snimljen prema književnom predlošku Annie Weatherwax, a prati tešku situaciju jedne majke i njene kćeri tijekom recesije koja je pogodila svijet u 2008. godini.

Kako bi što bolje prikazala nemoć u kojoj se nalazi lik Rita Carmichael, Katie se svjesno odrekla klasične holivudske šminke i odjeće, te ogoljela svoje lice na sud javnosti i kritici.


Ova me priča privukla zbog svojih likova, i zato što razumijem dinamiku između majki i kćeri koju prati ovaj film,’ priznala je slavna glumica, koja je i sama majka devetogodišnje Suri Cruise, iako je očigledno da recesija njenu obitelj nije pogodila kao većinu drugih.

Film ‘All We Had’ predstavlja značajni profesionalni odmak u odnosu na njene glumačke početke. Prisjetimo se, Katie je započela karijeru glumeći slatku Joey Potter u tinejdžerskoj seriji 'Dawson Creek' koja se emitirala na televiziji od 1998. do 2003. godine.

Zavirite u našu fotogaleriju i provjerite kako se Katie Holmes mijenjala kroz godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju