Američka glumica Katie Holmes uputila se u šoping sa svojom 13-godišnjom kćerkicom Suri.

Galerija Katie Holmes s kćerkicom Suri Glumica je nosila vunenu vestu u kombinaciji s trapericama i sandalama Katie Holmes +4 Katie Holmes

Mama i kći uživale su u zajedničkom druženju tijekom kojeg su prvo ručale u jednom njujorškom restoranu, a potom obilazile trgovine u četvrti Soho.

Za razliku od mnogih drugih poznatih žena koje i u šoping odlaze vrhunski "sređene" i u skupocjenim odjevnim komadima, Katie u ovakvim prigodama bira maksimalno ležerne odjevne kobminacije.

Katie Holmes s kćerkicom Suri Katie Holmes s kćerkicom Suri (Foto: Profimedia)

Za ovaj izlazak odabrala je tamnoplave traperice ravnog kroja koje je spojila s debelom vunenom vestom voluminoznih dugačkih rukava. Ispod tople sive veste nosila je samo grudnjak u istoj boji.

Vuneni odjevni komadi definitivno nisu uobičajen odabir za ljetna izdanja jer je mnogi percipiraju kao materijal rezerviran isključivo za zimske dane.

Nosite li vunu tijekom ljeta?

glasova:

Međutim, kvalitetna čista vuna bez primjesa sintetičkih materijala vrlo je ugodna za nošenje na visokim temperaturama jer zapravo rashlađuje tijelo i ne uzrokuje svrbež koje se mnogi pribojavaju.

Katie često nosi vunene komade neovisno o godišnjem dobu, a u galeriji pogledajte samo mali dio njezine kolekcije vesti i pulovera.

Katie Holmes s kćerkicom Suri Katie Holmes s kćerkicom Suri (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju