U modnom kontekstu Katie Holmes odavno nosi titulu jedne od najležernijih poznatih dama. Slavna 42-godišnja glumica i producentica u slobodno vrijeme uistinu se previše ne zamara modom.

Za razliku od pojedinih kolegica koje pomno osmišljavaju poseban stajling čak i za obični odlazak do trgovine, Katie je opuštena i za takve prigode bira maksimalno udobne odjevne komade baš kao i većina ljudi.

Katie se redovito može vidjeti na ulicama New Yorka u kombinacijama s kojima se svi možemo poistovjetiti, pogotovo u proteklih godinu dana.

Iako smo posljednjih mjeseci govorili kako nam je dosta omraženih trenirki, one su ipak i dalje ostale dio naše svakodnevice. Naravno, to je bilo očekivano s obzirom na to da su trenirke zapravo nezamjenjive u pojedinim dnevnim prigodama i nemaju konkurenciju kad je riječ o udobnosti. 

Slika nije dostupna Udobne poput trenirke: 20 haljina u kojima možete provesti naredne mjesece

Jedva čekamo prilike da odjenemo lijepu haljinu i glamurozne štikle, ali za boravak kod kuće ili brzinski skok do trgovine i dalje najčešće odijevamo trenirku.

Je li vam već dosta trenirki?

glasova:

Nje se nije odrekla ni Katie, koja je za šetnju kvartom odjenula klasični donji dio u sivoj boji. Spojila ga je s bijelom majicom kratkih rukava ukrašenom printom, a od obuće je odabrala tenisice u bijeloj boji. Umjesto nekog klasičnog kožnatog modela torbe ili ruksaka Katie je na ramenu nosila običnu platnenu torbu.

Njezina sustavna jednostavnost pravo je osvježenje u svijetu slavnih, u kojem vlada vječna opterećenost izgledom i mišljenjem drugih ljudi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju