"Through Her Lens" naziv je programa koji je 2015. godine pokrenut u sklopu Filmskog festivala Tribeca i pod pokroviteljstvom francuske modne kuće Chanel. U pitanju je program koji slavi žene u filmskoj industriji. Fokus je na novim snagama u industriji, nadolazećim scenaristicama, redateljicama i producenticama koje zahvaljujući ovoj inicijativi dobivaju jedinstvenu priliku za daljnji razvoj uz pomoć mentora, ali i potporu u obliku financiranja svojih projekata.

Galerija Katie Holmes na Through Her Lens događanju 2015. Katie Holmes na Through Her Lens događanju 2016. Katie Holmes na Through Her Lens događanju 2018. +5 Katie Holmes na Through Her Lens događanju 2019.

Glumica i redateljica Katie Holmes redovita je gošća događanja koja se održavaju u sklopu programa pa tako nije propustila još jedan tradicionalni ručak na kojem su se okupile i druge slavne dame.

Katie Holmes na Katie Holmes na Through Her Lens događanju 2022. u kombinaciji modne kuće Chanel Katie Holmes na Katie Holmes na Through Her Lens događanju 2022. u kombinaciji modne kuće Chanel (Foto: Profimedia)

Sve su se na ručku pojavile u odjevnim komadima s potpisom Chanela pa tako i Katie.

Ona je za ovu prigodu odjenula predimenzionirane traperice visokog struka s izrazito širokim nogavicama te ih kombinirala uz klasičnu bijelu majicu i udobnu vunenu vestu iz Chanelove ready to wear kolekcije za jesen/zimu 2022. godine.

Chanel, RTW, jesen/zima 2022./2023. Chanel, RTW, jesen/zima 2022./2023. (Foto: Profimedia)

Crnim balerinkama i prepoznatljivom torbicom ove cijenjene modne kuće zaokružila je svoje izdanje.

Katie Holmes u trapericama širokog kroja Katie Holmes u trapericama širokog kroja (Foto: Profimedia)

I Christy Turlington, legendarni supermodel iz takozvane zlatne generacije 90-ih, također je na ručak došla u trapericama širokih nogavica koje su u posljednje vrijeme sve popularnije.

Znači li to da je odzvonilo uskim modelima skinny kroja s obzirom na to da trendseterice sada preferiraju široke varijante i hoće li se taj trend preseliti i na ulice diljem svijeta, vidjet ćemo u nadolazećim mjesecima.

Hoće li traperice širokog kroja nadmašiti "skinny" modele?

glasova:

Christy Turlington Christy Turlington (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju