Američka glumica Katie Holmes uputila se na snimanje talk showa popularnog američkog voditelja Jimmyja Fallona u ležernoj kombinaciji u kojoj su se najviše istaknule zanimljive traperice

Galerija Katie Holmes Katie Holmes Katie Holmes +2 Mango, 349 kn Glumica Katie Holmes poznata je po svojem ležernom i praktičnom stilu odijevanja. Njezina garderoba većinom se sastoji od udobnih traperica i jednostavnih majica, a u trapericama se uputila i na snimanje talk showa popularnog američkog voditelja Jimmya Fallona.
Katie Holmes Katie Holmes u širokim hlačama (Foto: Profimedia)
Američka glumica odabrala je udobnu kombinaciju koja se sastojala od popularne pilotske jakne crne boje, crnih gležnjača s blok-petom i svjetloplavih traperica neuobičajenog kroja.

Model sa izrazito širokim nogavicama nije čest odabir jer se teško kombinira i rijetko kome stoji savršeno, ali ima žena koje vole ovakve traperice. Među njima je i Katie koja ih je uspješno uklopila u svoj stajling.
Katie Holmes Traperice širokog kroja ponekad se teško kombiniraju (Foto: Profimedia)
Ovaj model sigurno neće maknuti skinny traperice s prvog mjesta popularnosti, ali sigurno će naći svoje poklonice.

Ako ste i vi u potrazi za trapericama širokih nogavica, zavirite u galeriju i pogledajte nekoliko modela po uzoru na Katie koje smo pronašli za vas.

Sviđaju li vam se traperica s izrazito širokim nogavicama?

glasova:

Široke traperice Top Shop, 299kn (Foto: Top Shop)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju