U privatnim trenucima Katie Homes uživa u ležernim odjevnim kombinacijama, dok za večernje izlaske i svečane prilike prednost daje eleganciji.

Galerija Katie Holmes u Chanelovom kompletu u New Yorku - 3 Katie Holmes u Chanelovom kompletu u New Yorku - 1 Katie Holmes u Chanelovom kompletu u New Yorku - 2 +1 Chanel, kardigan od kašmira, 4545 eura

Katie Holmes svojom je modnom kombinacijom plijenila pažnju na sinoćnjem otvorenju nove Chanelove trgovine nakita na 5. aveniji u New Yorku.

Za ovu je prigodu odjenula damsku kombinaciju s daškom seksepila koju potpisuje ova luksuzna francuska modna kuća sa sjedištem u Parizu.

Katie Holmes u Chanelovom kompletu u New Yorku - 2 Katie Holmes u Chanelovom kompletu (Foto: Profimedia)

Američka glumica i redateljica odabrala je Chanelov kostim od kašmira sastavljen od hlača predimenzioniranih nogavica i pripadajućeg kardigana u tamnoplavoj boji.

Ispod kardigana, pak, nazirao se crni čipkasti grudnjak koji je izdanju dodao dozu ženstvenosti. Odvažan je to modni potez na koji se Katie Holmes rijeko kad odlučuje.

Chanel, hlače od kašmira, 3759 eura Chanel, hlače od kašmira, 3759 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Katie Holmes izdanje je zaokružila sa Chanelovom prošivenom torbicom i nekoliko upečatljivih komada nakita, dok je na nogama nosila popularne štikle modela D'Orsay u dvije boje.

Katie Holmes: Dokaz da maksi suknja može biti i bolji izbor od maksi haljine Katie Holmes u maksi suknji brenda Max Mara i srebrnim cipelama - 3 Katie Holmes u maksi suknji brenda Max Mara i srebrnim cipelama - 7 Katie Holmes u maksi suknji brenda Max Mara i srebrnim cipelama - 6 +6 Katie Holmes nosi srebrne cipele s punom petom brenda Marni

Nosite li ih i vi? Katie Holmes u trapericama koje u ormaru ima gotovo svaka žena Katie Holmes Katie Holmes u trapericama i bijeloj košulji Katie Holmes u trapericama i bijeloj košulji +1 Glumica je izdanje upotpunila krem torbicom

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju