Modni stručnjaci već su dali svoje mišljenje o modnim trendovima koji će obilježiti 2023. godinu, a kada su u pitanu hlače, izdvojili su nekoliko modela koji će biti popularniji čak i od skinny traperica.

Galerija Katie Holmes Katie Holmes u kombinaciji sa zlatnim hlačama Katie Holmes u kombinaciji sa zlatnim hlačama +5 Katie Holmes u kombinaciji sa zlatnim hlačama

Među tim modelima su i hlače oversized kroja i širokih nogavica. Predimenzionirani modeli hlača popularni su već neko vrijeme, a u 2023. godini bit će komad s kojim ne možete pogriješiti.

Veliki plus ovih hlača je činjenica da su istovremeno elegantne i udobne, što znači da se mogu nositi u raznim prigodama, svečanim i manje svečanim, a da pritom ne trebate žrtvovati udobnost.

Slavna dama koja je posljednjih dana u dva navrata potvrdila da su ovakve hlače sjajan odabir je glumica Katie Holmes.

U srijedu ujutro fotografi su je snimili prilikom dolaska na gostovanje u emisiju "Good Morning America". Na ulice New Yorka zakoračila je u predimenzioniaranom kožnom kaputu ispod kojeg se nazirala bijela košulja.

Donji dio kombinacije činile su zlatne hlače vrlo širokih nogavica, koje je glumica uparila sa srebrnim cipelama sa šiljastim vrhom uz koje je nosila i prozirne crne najlonke. Izgledu je dodala malo boje pomoću zelene torbice od brušene kože.

Katie Holmes u kombinaciji sa zlatnim hlačama Katie Holmes u kombinaciji sa zlatnim hlačama (Foto: Profimedia)

Iako su se hlače krojene poput ovih nekada smatrale radnom odjećom, danas su prikladne za gotovo sve. Možete ih nositi i na posao i na otmjene večere i nećete pogriješiti. One su, prema mišljenju modnih urednica, poput kameleona koji se tranformira u gotovo sve što poželite, ovisno o tome kako ih kombinirate.

Ako hlače zlatne boje nisu nešto u čemu se vidite, možda vam se više svidi kombinacija u kojoj je Katie Holmes snimljena isti dan prilikom odlaska iz studija.

I ona je uključivala hlače širokih nogavica, ali ovaj put u čokoladnosmeđoj nijansi. Hlače visokog struka uparila je s tamnoplavom majicom s patentnim zatvaračem i tankim bijelim okomitim prugama.

Bolja mi je kombinacija sa...

glasova:

Srebrne cipele, crni kožni kaput i zelena torbica ostali su dio kombinacije.

Pet modela hlača koji će u 2023. biti popularniji i od skinny traperica Jedan od popularnih modela bit će kožnate hlače Zara, 29,95 eura (195,52 kn) other Stories, 89 eura (670, 57 kn) +2 Mango, 39,99 eura (301,30 kn)

Oba izdanja možete pogledati i u galeriji na početku teksta. Bez sumnje, radi se o kombinacijama koje će mnogi poželjeti kopirati.

Katie Holmes u kombinaciji sa smeđim hlačama Katie Holmes u kombinaciji sa smeđim hlačama (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju