Katie Holmes odlučila se vratiti na kazališne daske. Trenutno glumi u dramskoj predstavi "The Wanderers" autorice Anne Ziegler i redatelja Barryja Edelsteina koja se prikazuje u njujorškom kazalištu "Laura Pels". Predstava prati život nekoliko parova među kojima je i Abe, oženjeni slavni pisac koji se upušta u korespondenciju s udanom filmskom zvijezdom Julie. Upravo Katie utjelovljuje lik Julie.

Galerija Anna Wintour u kombinaciji koja spaja cvjetni i životinjski uzorak Katie Holmes u kombinaciji koja spaja točkasti i karirani uzorak Katie Holmes na dolasku u kazalište +0 Katie Holmes

To je žena koja je sretna što ima veliku karijeru i obitelj, baš kao i on. Njih dvoje dijele i teškoće i radosti svakodnevnog života. Volim ovu predstavu jer su likovi kompleksni, sjajno je napisana i baš uživam u radu sa svojim kolegama, rekla je Katie u jednom intervjuu.

Glumicu su paparazzi snimili prilikom dolaska u kazalište uoči matineje i kako to obično biva kada je ona u pitanju - bila je vrlo ležerno odjevena.

Katie u privatno vrijeme uistinu njeguje vrlo opušten stil odijevanja. Preferira udobne krojeve i ne zamara se s nikakvim modnim pravilima te nosi što god želi i kako god želi.

Katie Holmes na dolasku u kazalište Katie Holmes na dolasku u kazalište (Foto: Profimedia)

Tako je ovaj put na posao došla u kombinaciji u kojoj se spajaju dva naoko nespojiva uzorka. Dugačku lepršavu suknju s točkicama Katie je spojila s kariranom jaknom ispod koje je nosila pulover crne boje.

Izdanje o kojem se priča: Je li ovo previše različitih uzoraka u jednoj kombinaciji? Thom Browne, proljeće 2023. godine Gigi Hadid u kombinaciji s potpisom Thoma Brownea Gigi Hadid na dodjeli nagrada CFDA +4 Gigi Hadid na dodjeli nagrada CFDA

Kombiniranje točkica i kariranog uzorka nekad je bilo nezamislivo, ali i danas među ljubiteljima mode ima tradicionalista koji bi taj spoj proglasili krivim. Međutim, u posljednjih 20-ak godina rapidno smo se odmakli od brojnih zastarjelih pravila koja su nam branila spajanje pojedinih uzoraka i po tom pitanju moda je slobodnija nego ikad.

Katie Holmes u kombinaciji koja spaja točkasti i karirani uzorak Katie Holmes u kombinaciji koja spaja točkasti i karirani uzorak (Foto: Profimedia)

To se jasno vidi u odjevnim kombinacijama najvažnije žene u svijetu mode, Anne Wintour. Urednica američkog izdanja Voguea obožava miješati naoko nespojive uzorke u svojim izdanjima pa je tako možemo vidjeti u uistinu efektnim kombinacijama.

Primjerice, jedno staro pravilo kaže kako se flora i fauna ne miješaju na odjeći, ali Anna bez problema cvjetnu haljinu kombinira s kaputom na kojem se nalazi životinjski uzorak.

Volite li kombinacije u kojima se spajaju različiti uzorci?

glasova:

Anna Wintour u kombinaciji koja spaja cvjetni i životinjski uzorak Anna Wintour u kombinaciji koja spaja cvjetni i životinjski uzorak (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju