Katie Holmes dio je glumačke postave novog mjuzikla The Wanderers koji je počeo igrati na Broadwayu. Katie je bila glavna zvijezda na premijeri, a prije predstave pojavila se na crvenom tepihu (koji je za tu priliku bio crni), odjevena u nimalo običnu suknju.

Galerija Katie Holmes na premijeri mjuzikla The Wanderers na Broadwayu - 3 Katie Holmes na premijeri mjuzikla The Wanderers na Broadwayu - 1 Katie Holmes nosi kožnatu suknju njujorške dizajnerice Kate Hundley +5 Katie Holmes nosi kožnatu suknju njujorške dizajnerice Kate Hundley

Odabir Katie Holmes za premijeru mjuzikla The Wanderers u New Yorku bila je kožnata suknja njujorške dizajnerice Kate Hundley. Suknja midi dužine krojena je u obliku okomitih traka koje su ukrašene metalnim ušicima i međusobno povezane metalnim prstenima.

Od predjela iznad koljena do ruba trake slobodno lepršaju u obliku debelih resa. Suknja nema podstavu zbog čega je riječ o prilično odvažnom odjevnom komadu koji na dijelovima između traka otkriva kožu.

Katie Holmes na premijeri mjuzikla The Wanderers na Broadwayu - 7 Katie Holmes nosi kožnatu suknju njujorške dizajnerice Kate Hundley (Foto: Guliver image)

Katie je ispod nosila tanje crne najlonke, a preko suknje dulji sako boje pijeska s kopčanjem na dva gumba. Stajling za premijeru upotpunila je jednostavnom bijelom majicom i crnim salonkama od brušene kože s umjereno visokom tankom potpeticom.

Katie Holmes: Stajling za crveni tepih čiji donji dio poručuje "ne da mi se sređivati!" Katie Holmes na koncertu iHeartRadio Z100 New York Jingle Ball - 4 Katie Holmes na koncertu iHeartRadio Z100 New York Jingle Ball - 3 Katie Holmes na koncertu iHeartRadio Z100 New York Jingle Ball - 2 +3 Katie Holmes na koncertu iHeartRadio Z100 New York Jingle Ball - 6

Zgodna glumica malo je promijenila frizuru te je svoju smeđu kosu nosila u kovrčama koje joj izvrsno pristaju. Imala je i jači make-up toplih tonova koji je sjajno istaknuo ono najbolje na Katienom lijepom licu.

Katie Holmes na premijeri mjuzikla The Wanderers na Broadwayu - 1 Katie Holmes na premijeri mjuzikla The Wanderers na Broadwayu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju