Ako ćete kupovati ikakvu odjeću za van za proljeće, neka to bude prošivena jakna, pisao je nedavno magazin Vogue.

Galerija Katie Holmes u prošivenoj jakni Katie Holmes u prošivenoj jakni Katie Holmes u prošivenoj jakni +11 Glumica je nosila tenisice brenda Chloe

Prelazak iz zime u proljeće često je izazovan po pitanju odijevanja, a ako se pita modne urednike Voguea, tu na scenu stupaju prošivene jakne kao savršen prijelazni komad.

Radi se o komadu koji je jednako šik i svestran, olakšava slojevito odijevanje te se slaže s mnogim komadima iz ormara.

Prošivene jakne već su nekoliko sezona popularan odjevni komad. Na tržištu se među prvima pojavila prošivena jakna predimenzioniranog kroja koja je nastala u kreativnoj radionici The Frankie Shopa, ali uskoro su i druge trgovine izbacile svoje (povoljnije) verzije, koje su postale veliki hit među zaljubljenicama u modu, kao i čest prizor i na hrvatskim ulicama.

Katie Holmes u prošivenoj jakni Katie Holmes u prošivenoj jakni (Foto: Profimedia)

Prošivenoj jakni u popularnoj zelenoj boji nije odoljela ni glumica Katie Holmes, koja ju je odjenula za nedavnu šetnju New Yorkom.

Glumica je ispod jakne nosila bijelu široku košulju koju je uparila s patchwork trapericama širokih nogavica dužine do gležnjeva.

Glumica je nosila tenisice brenda Chloe Glumica je nosila tenisice brenda Chloe (Foto: Profimedia)

Kada je u pitanju obuća, odlučila se za udobne tenisice modne kuće Chloe. Radi se o modelu Nama, na kojem se ističe ručno šivani mrežasti gornji dio, a dozu prepoznatljivosti tenisicama daje logotip modne kuće na stražnjoj strani. Cijena tenisica je 795 dolara (737,56 eura).

15 novih modela sakoa koje ćete nositi na traperice, suknje i haljine Sakoi izgledaju sjajno u kombinaciji s haljinama Pull&Bear, 29,99 eura Stradivarius, 29,99 eura +12 H&M, 35,99 eura

Holmes je na glavi nosila tamnoplavu šiltericu od samta. Njezino izdanje, ali i ponudu prošivenih jakni u trgovinama možete pogledati u galeriji na početku teksta.

Ponuda prošivenih jakni u trgovinama - 5 Ponuda prošivenih jakni u trgovinama - 5 (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ponuda prošivenih jakni u trgovinama - 4 Ponuda prošivenih jakni u trgovinama - 4 (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ponuda prošivenih jakni u trgovinama - 6 Ponuda prošivenih jakni u trgovinama - 6 (Foto: Internetska stranica proizvođača)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju