Glumica Katie Holmes u srijedu je u New Yorku bila dio događanja pod nazivom " Alice & Olivia's Camp Pride". Za ovu prigodu glumica je odjenula vrlo čestu i popularnu kombinaciju sastavljenu od trapera i bijele košulje.

Galerija Katie Holmes Katie Holmes u trapericama i bijeloj košulji Katie Holmes u trapericama i bijeloj košulji +1 Glumica je izdanje upotpunila krem torbicom

Kada je u pitanju košulja, glumica se odlučila za kratko rezani model ispod kojeg je nosila mrežastu majicu. Košulju je uparila s popularnim trapericama širokih nogavica u kombinaciji s crnim cipelama.

Traperice širokih nogavica već su duže vrijeme model koji nema konkurenciju i gotovo svaka žena u svom ormaru ima barem jedan primjerak ovih hlača.

Nosite li i vi traperice širokih nogavica?

glasova:

Iako se radi o modelu koji zbog predimenzioniranih nogavica skriva žensku siluetu, zaljubljenice u modu odavno su ih pomoću lepršavih bluza, cipela s potpeticom i modnih dodataka učinile dijelom ne samo ležernih nego i elegantnih modnih kombinacija.

Zaboravimo i na štikle: Šik kombinacija Katie Holmes u kultnim tenisicama i lepršavoj haljini Katie Holmes u haljini s patchwork uzorkom i tenisicama - 3 Katie Holmes u haljini s patchwork uzorkom i tenisicama - 4 Katie Holmes u haljini s patchwork uzorkom i tenisicama - 1 +2 Katie Holmes nosi tenisice brenda Adidas, model Samba OG

Glumica je izdanje upotpunila malom kožnom krem torbicom koju je nosila preko ramena.

Katie Holmes u trapericama i bijeloj košulji Katie Holmes u trapericama i bijeloj košulji (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju