Neke slavne osobe u svakom trenutku žele izgledati besprijekorno, pa čak i kada idu u teretanu. No savršenošću se ne zamara glumica Katie Holmes, snimljena na odlasku s vježbanja u vrlo opuštenom izdanju koje jasno daje do znanja da je u teretani bila itekako marljiva.

Galerija Katie Holmes u tajicama i kratkoj majici - 4 Katie Holmes u tajicama i kratkoj majici - 5 Katie Holmes u tajicama i kratkoj majici - 1 +2 Katie Holmes u tajicama i kratkoj majici  

Katie Holmes rano jutro iskoristila je za odlazak u teretanu u New Yorku. Glumica je i inače poznata po ležernom i neopterećenom stilu, a drukčije nije bilo ni kada je odlazila s treninga. Uz sive sportske tajice s mrežastim detaljem u predjelu listova nosila je kraću bijelu majicu i smeđe natikače.

Neke slavne osobe u svakom trenutku žele izgledati besprijekorno, pa čak i kada idu u teretanu. No savršenošću se ne zamara glumica Katie Holmes.

I njezina frizura bila je ležerna te je dio kose svezala na vrhu glave, a nije nosila ni make-up te je oči od sunca zaštitila sunčanim naočalama. Izdanje za teretanu upotpunila je decentnim nakitom i velikom crnom torbom.

Noseći kraću majicu, Holmes je prekršila stilsko pravilo koje kaže da je uz tajice uvijek bolje nositi duže majice koje pokrivaju stražnjicu, ali čini se da se Katie time uopće ne zamara.

Vrlo opušteno izdanje Katie Holmes dokazuje da 39-godišnja mama nije među onim zvijezdama koje žele izgledati besprijekorno i onda kada idu na trening, a njezin izbor pozdravljamo i, ako se nas pita, neka takvih neopterećenih izdanja nakon dobrog i zdravog treninga bude i više. Pogledajte i zabranjene tajice Jennifer Lopez koje žene izbjegavaju nositi u javnosti.

Katie Holmes u tajicama i kratkoj majici - 3 Katie Holmes u tajicama i kratkoj majici (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju