Brend koji obožavaju blogerice, Planet Obuća, organizirat će po treći put Instagram story reviju na kojoj će upravo te modne dive prošetati i predstaviti najnovije modele iz nadolazeće kolekcije.

S obzirom na uspješnost prethodna dva eventa te veliko zanimanje i popraćenost, Planet Obuća organizirat će treću po redu Instagram story reviju u hotelu Canopy by Hilton, 3. listopada u 11 sati.

Pistom će i ovoga puta prošetati poznate modne blogerice. Lidija (@lidijalesic), Ana (@psychocouture), Gabriela (@meetgabriela), Donna (@donna.bombonna), Ivana (@ivanablazoti) i Matea (@click4chic) odabrat će svoje favorite iz kolekcije Planet Obuće za jesen/zimu i pokazati kako ih kombinirati.

Na njihovim profilima na Instagramu, kao i službenom profilu Planet Obuće, moći ćete uživo pratiti vruće jesenske i zimske trendove.

Nosit će se statement modeli gležnjača s naglašenim špicem i blok-petama te one s uzorkom leoparda bez kojeg neće proći ni ova modna jesen. Model sezone svakako su kaubojke pa ćete moći škicnuti modele s kojima je izašla Planet Obuća. Vidjet ćemo i neizostavne rokerske gležnjače na visoko vezanje, robusne tenisice s visokim potplatama, kao i niske slip-on cipele sa snake printom koji će totalno osvježiti svaku zanimljivu jesensku kombinaciju. Blogerice će uz cipele odabrati i odgovarajuću trendi torbicu.

  

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju