Pr
Pr (Foto: PR)
Zdravlje & prehrana

Kaufland Freshness večer svježine i boja

23-09-2025 Piše OGLAS
komentari

Uz kulinarsko putovanje od sedam sljedova predstavljen priručnik „Održivost u tvojoj kuhinji“

Galerija Pr Pr +10 Pr

U trendu Čestitke: Sretan Božić Sretan Božić! Sretan Božić! Preuzmite ove čestitke i pošaljite ih dragim ljudima za Božić Tri ljepotice iz Zagreba u najtraženijim hlačama NEMAJU KONKURENCIJE Tri gracije iz Zagreba potvrdile koje su hlače najtraženije, bilo ljeto ili zima Ana Gruica Uglešić uvijek mami pažnju svojim modnim izborima Cjenovno prihvatljiva Ova haljina od 50 eura savršen je izbor za blagdanske zabave, ima je i Ana Gruica Uglešić i baš joj super stoji

U jedinstvenom ambijentu Prirodoslovnog muzeja u organizaciji Kauflanda održana je ekskluzivna večera posvećena spoju gastronomije i održivosti - Freshness dinner.

Pr Pr Foto: PR

Okupljeni gosti, među kojima su bile poznate osobe iz javnog života, influenceri i mediji, imali su priliku doživjeti posebno gastronomsko iskustvo. Naime, svaki slijed bio je monokromatski prezentiran te su jela, prostor, ali i glazba bili u skladu s pojedinim bojama, stvarajući skladnu atmosferu u kojoj je hrana bila u prvom planu.

Pr Pr Foto: PR

Pr Pr Foto: PR

Tijekom večere predstavljen je i prvi priručnik Kauflanda o prehrani „Održivost u tvojoj kuhinji“ nastao s ciljem da pokaže kako svatko od nas svojim izborima može pridonijeti zdravijem životu i očuvanju planeta. On na jednostavan i praktičan način spaja nutricionističke savjete i recepte koji se temelje na svježim, lokalnim i sezonskim namirnicama iz Kauflanda, a istovremeno pruža ideje kako u svakodnevicu unijeti više održivosti bez odricanja od užitka u hrani.

Pr Pr Foto: PR

Minimalistički, ali sofisticiran koncept naglasio je eleganciju i jednostavnost, dok su sezonske namirnice i pomno osmišljeni okusi podsjećali na to da odgovoran pristup prehrani može biti iznimno inspirativan.

Priručnik „Održivost u tvojoj kuhinji“ dostupan je na Održivost u tvojoj kuhinji | Kaufland.

Pr Pr Foto: PR

 

 

!Komentari su onemogućeni za ovaj članak.
Pročitaj još
Pročitaj još