Popiti kavicu s prijateljicama u kafiću, od ponedjeljka će biti još slađe jer prvi put u Hrvatsku stiže kava sa šljokicama. Svjetlucavi napitak moći ćete popiti u nedavno otvorenom kafiću Cat Caffe u Zagrebu

Zagrebački Cat Caffe otvoren prije mjesec dana u Kušlanovoj 6 od ponedjeljka će svoju ponudu obogatiti glitter kavom, odnosno kavom sa šljokicama o kojoj se posljednjih dana puno priča.

Mnoge ljubiteljice kave oduševila je vijest da se u lancu kafića Coffee by Di Bella može popiti kava s jestivim šljokicama koje se presijavaju u duginim bojama, ali za guštanje u tom napitku trebalo je potegnuti čak do Mumbaija – ali ne više!

Zagrebački ugostitelji iz Cat Caffea prisvojili su ideju indijskih kolega i svoje goste oduševili viješću da će se glitter kava od idućeg tjedna moći popiti i u Hrvatskoj.



Od ponedjeljka će naši gosti moći uživati u kapučinu ili velikoj kavi s mlijekom ukrašenoj jestivim šljokicama u raznim bojama. Šljokice su samo dekoracija te nemaju nikakav okus, dok ispijate kavu osjeti se samo blaga tekstura ovog svjetlucavog dodatka
, rekla nam je Petra Bukvić iz Cat Caffea. Cijena glitter kave bit će oko 17, 18 kuna, a dobra je vijest i da se u Cat Caffeu može naručiti kava ili neki drugi napitak s rižinim i sojinim mlijekom.

Osim što je prvi kafić u Hrvatskoj u kojem gosti mogu maziti mace i igrati se s njima, Cat Caffe će sada postati i prvi kafić u našoj zemlji koji poslužuje svjetlucavu kavu – dodatan razlog da posjetite ovo šarmantno mjesto gdje vas nestrpljivo čeka sedam preslatkih maca, a idući tjedan stiže i osma.

 

 

A post shared by Himani Shah (@opiniatedbrunette) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju