Kolumbijska glumica dobila je počasnu nagradu fondacije Screen Actors Guilda u Kaliforniji, koja joj je dodijeljena na otvorenom – na golf terenu kod jezera Toluca. Zgodna Sofia plijenila je pažnju u uskoj haljini koja je sakrila njene raskošne obline


Sofia Vergara
dobila je nagradu fondacije Screen Actors Guilda u kategoriji glumaca koji nadahnjuju, u sklopu 6. tradicionalnog golf turnira u kalifornijskom gradiću Burbank.

I dok su svečani uzvanici uživali u sportskoj rekreaciji i programu na otvorenom u udobnom pamuku i lepršavim ljetnim haljinama, Sofia Vergara za ovu je prigodu odabrala usku poliestersku haljinu koja je poput kaveza sputala njeno tijelo.

Umjetna tkanina loš je odabir za boravak na otvorenom tijekom toplog vremena jer ne dopušta da koža diše, dok je uzak kroj ograničio kretanje zgodne Kolumbijke, koja je haljinu sparila s platformama zanimljivog uzorka.

Sofia uživa u radu na televizijskim i filmskim projektima, a svaki slobodan trenutak provodi u planiranju svadbe sa zaručnikom Joeom Manganiellom. Neki tvrde da je prenatrpan raspored utjecao i na izgled zgodne glumice, čija je figura mnogo uža nego na početku godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju