Eva Longoria u seriji "Kućanice" imala je kćer, vragolastu debeljucu po imenu Juanita. Glumila ju je Madison De La Garza koja se od "Kućanica" drastično promijenila i izrasla u ljepoticu

Mlada glumica Madison De La Garza sa sedam godina dobila je ulogu Juanite Solis, kćerke Eve Longorie u hit seriji "Kućanice". Pamtimo je kao nestašnu debeljuškastu djevojčicu, no u samo nekoliko godina Madison je izrasla u mladu ljepoticu.

Danas joj je 14 godina te se i dalje bavi glumim, ali prvenstveno je okupirana školom i tipičnim tinejdžerskim zanimacijama - druženjem s prijateljima i uživanjem u životu. Madison je jako povezana i sa svojom 10 godina starijom sestrom, slavnom pjevačicom Demi Lovato.


U intervjuu za časopis "Seventeen" za koji je napravila i fotoshooting u kojem je otkrila koliko se promijenila od 2012. godine, kada je prestala glumiti u "Kućanicama", priznala je kako je imati tako popularnu sestru.

Kada ljudi kažu da bi htjeli da im je Demi Lovato sestra, mislim da ne shvaćaju koliko je teško biti u rodu s nekime tko je stalno na turneji. Ali Demi uvijek nađe vremena za mene. Stalno se dopisujemo, i kad god vidi neki duhoviti tweet, napravit će njegov screenshot i poslati ga u grupnu poruku naše obitelji.

Razgovaramo o svemu i svačemu. Znam da joj sve mogu reći u povjerenju, ispričala je Madison te se prisjetila trenutka kada su je napadali na društvenim mrežama, a starija sestra je odmah stala u njenu obranu i poslala poruke ljudima koji su se rugali njenoj sestrici. Pogledajte i 10 dječjih zvijezda koje su izrasle u prekrasne žene.

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju