Ava Sambora je kći američke glumice Heather Locklear i glazbenika Richieja Sambore, koja se bavi manekenstvom od malih nogu, a koja svakom godinom sve više podsjeća na svoju slavnu mamu


Ava Sambora
ima tek 18 godina, a iza sebe već ima impresivnu manekenku karijeru. Ispred fotoaparata pozirala je još kao trogodišnjakinja u reklamama Loreala, u tinejdžerskoj dobi počela je nositi revije, a danas je zaštitno lice američkog brenda vode 138Water.


Za ovaj brend nedavno je snimila kampanju u kupaćim kostimima Bea sand Bikinis, koja je izazvala iznenađenje javnosti, ali i brojne pozitivne rakcije na društvenim mrežama poput Instagrama gdje Ava ima više od 120 tisuća obožavatelja.


Kći Heather Locklear je odrasla u lijepu djevojku, koja sve više nalikuje svojoj slavnoj mami – inače glumici poznatoj po ulogama negativki u televizijskim serijama poput 'Merlose Placea'. Ava se okušala čak I u glumi – 2012. se odigrala je manju ulogu u komediji ‘Prelomilo se u četrdesetima’.


Zavirite u našu fotogaleriju i provjerite je li uistinu istinita ona narodna mudrost kako jabuka ne pada daleko od stable.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju