Britanski model i dizajnerica ženstvenih modnih komada u XL veličinama pojavila se na jednoj od brojnih predoskarovskih zabava u Los Angelesu. Kako i priliči filmskoj gali odabrala je glamuroznu dugu haljinu do poda protkanu zlatnim nitima i pripadajuće štikle u istoj nijansi


Kelly Brook
velika je zaljubljenica u zdravu prehranu i učvršćivanje svojih ženstvenih oblina. Uz to uživa u nošenju glamuroznih haljina koje naglašavaju njen trud u teretani, pa kad treba odjenuti haljinu s otvorenim leđima, čini to sa velikim samopouzdanjem.

Otvorena leđa na majici ili haljini i klasični grudnjak nisu dobar modni par.

Upravo je jednu takvu haljinu odjenula na preoskarovskoj zabavi u Los Angelesu. Duga haljina do poda od poluprozirne čipke saliveno je pristajala njenoj ženstvenoj figuri ne večeri Hollywood Domino and Bovet 1822., koja je održana u hotelu Sunset Tower.

>> 3 pravila nošenja majice otvorenih leđa

S obzirom da je haljina otvorena na leđima, Kelly nije mogla ispod nje nositi klasični grudnjak. Glamuroznu haljinu britanska je manekenka sparila sa štiklama u zlatnoj boji i s odgovarajućom pismo-torbicom, ali i decentnim make-upom i ženstvenim kovrčama koje su prizivale duh nekadašnjeg Hollywooda.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako Kelly Brook nosi glamourozne haljine.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju