Kyra Sedgwick upoznala je Kevina Bacona na setu televizijskog filma Lemon Sky kojeg su zajedno snimali 1987. godine.

Galerija Kyra Sedgwick i Kevin Bacon - 9 Kyra Sedgwick i Kevin Bacon - 10 Kyra Sedgwick i Kevin Bacon - 8 +6 Kyra Sedgwick i Kevin Bacon - 7 Na prvu loptu nije bila impresionirana sedam godina starijim Kevinom, koji je u to vrijeme bio velika holivudska zvijezda zbog nastupa u filmu "Footloose".

Dobro se sjećam kako sam gledala u njegovu stražnjicu dok je odlazio od mene nakon prvog susreta, i pomislila sam – neke djevojke valjda vole ovaj tip muškarca, otkrila je Redbooku.

Kevin je svake večeri nakon snimanja pozivao cijelu filmsku ekipu na večeru. Svi su uvijek prihvaćali poziv osim Kyre, koja nije bila šarmirana njegovim izgledom niti galantnim ponašanjem.

Kad je shvatio da je vrag odnio šalu, uporni Kevin odlučio je izrežirati “slučajni susret” s 22-godišnjom Kyrom na njezin slobodni dan, te je direktno pozvao ne večeru.

 

A post shared by Kevin Bacon (@kevinbacon) on

Ubrzo nakon toga počeli su hodati, a već godinu dana kasnije,točnije 4. rujna 1988. godine, izrekli su si sudbonosno da.

Kyra je nedugo zatim rodila njihovog zajedničkog sina Travisa, a nekoliko godina kasnije na svijet je donijela i kćerkicu Sosie.

Kada se prisjetim naših prvih četiri zajedničkih godina, shvatim da uopće nisam poznavala Kevina. Voljela sam ga, ali ga nisam poznavala, niti on mene.

Dugovječni brakovi u Hollywoodu su prava rijetkost, a Kyra i Kevin svoj uspjeh zahvaljuju otvorenoj komunikaciji. Oboje su si obećali da će brak i obitelj staviti na prvo mjesto bez obzira na to u kakvim projektima glumili, ili u koje ih dijelove svijetu bude odvelo snimanje filmova.

 

A post shared by Kevin Bacon (@kevinbacon) on


Moji roditelji su se razveli kad sam bila vrlo mlada, i mislim da je dio mene vjerovao na početku braka da će se i meni dogoditi slična stvar. Znala sam misliti, volim ga, ali mogu živjeti i sama, dovoljno sam jaka da preživim život bez njega. Danas znam da je on osoba na koju mogu računati i koja će uvijek biti uz mene.

Zahvaljujući dobroj komunikaciji radili su na brojnim zajedničkim projektima, ali su snimali i uspješne filmove s drugim glumačkim partnerima. No, protivno svim pravilima života pod svjetlom reflektora nisu ih pratili klasični holivudski tračevi o nevjeri, ljubavnicima niti razuzdanim zabavama.

Ostali su si vjerni. Ljubav se između njih nije ugasila, ali ni strast.

Kad uđe u prostoriju, ja…još uvijek mi srce zatitra, pomislim, oh, tako je sladak, tako je privlačan., otkrila je glumica.

 

 

A post shared by Kevin Bacon (@kevinbacon) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju