Sestre Jenner naslijedile su poduzetnički duh od svoje majke Kris i bacile se u biznis. Kendall i Kylie lansirale su novu kolekciju za proljeće 2016. godine nastalu u suradnji s američkim komercijalnim modnim brendom PacSun

Sudeći po novoj proljetnoj kolekciji Kendall i Kylie Jenner za PacSun, boho odjevni stil i dalje je jedan od najpopularnijih.

Svaki predstavljeni komad iz kolekcije Kendall & Kylie odašilje opuštenu hipi 'vibru' i mogao bi se lako naći u stajlingu za nadolazeće glazbene festivale.

Mini kombinezoni, topovi, kratke traper hlačice, bogatstvo cvjetnog uzorka i čitava paleta razigranih boja odlike su ove kolekcije koja odiše mladenačkom ležernošću. Svaki predstavljeni komad odašilje opuštenu hipi 'vibru' i mogao bi se lako naći u stajlingu za nadolazeće glazbene festivale.

KALIFORNIJSKI OPUŠTENI STIL

Kendall & Kylie kokecija utjelovljuje casual, ali istodobno šik senzibilitet sestara Jenner. One su rođene i odrasle u Kaliforniji, a njihov stil inspiriran je raznolikošću, optimizmom i kreativnošću 'zlatne države', poručila je kompanija PacSun.

Osim u dizajniranju odjeće, Kendall se već okušala i u svijetu beauty proizvoda. Prošle godine postala je zaštitno lice brenda Estee Lauder koji je na tržište izbacio posebnu crvenu nijansu ruža u čijem je stvaranju sudjelovala i Kendall.

U galeriji pogledajte nekoliko odjevnih komada iz nove PacSun kolekcije koja je u cijelosti dostupna na službenom webshopu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju