Mladenačkim buntom, neospornom obiteljskom podrškom, ali i vlastitim stilom i stavom mlađa sestra Kardashian klana, Kendall Jenner, sve sjajnija je zvijezda u modnom svijetu. Osim uspješnom karijerom, lijepa brineta prestigla je svoje starije sestre i modnim stilom u kojemu riječi kič, razmetljivost i upadljivost ne postoje

Kendall Jenner, mlađa polusestra Kim Kardashian sve je poznatije lice u svijetu mode. Brineta pravilnih crta lica i smeđih očiju, otkako je nogom kročila na pistu i u samo godinu dana karijere prošetala revije modnih kuća poput Chanela, Balmaina, Calvin Kleina i Givenchija, svakim danom niže nove uspjehe.

U ormaru Kendall Jenner nema mjesta za prepoznatljiv Kardashian kič, mlada brineta njeguje elegantan stil bez modnih izleta prema razmetljivosti



Na provokacije o svom dosadašnjem uspjehu, kojeg brojni povezuju sa sve jačim Kardashian klanom, Kendall je nedavno odgovorila mladenački buntovno, pa se planira odreći svog prezimena za koje tvrdi kako joj je uzrokovalo samo teži put do uspjeha.

Takav buntovan stav pojačao je dodatni interes za lijepu i visoku brinetu koja je svojim poslovnim uspjesima dodala još jedan i to kao zaštitno lice brenda Estée Lauder.

Osim samostalne karijere kojom se udaljila od imidža starlete koji prati njezine sestre, lijepa Kendall ističe se i profinjenim modnim stilom u kojemu nema mjesta za prepoznatljiv Kardashian kič. Stroga odijela u opojnim bojama, elegantni kombinezoni i odmjerene kreacije visoke mode na crvenom tepihu koje slave ženstvenost, a ne raskošne obline dio su ormara mlađe sestre Kardashian.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju