Kendall Jenner i Gigi Hadid nosile su reviju Balmaina na pariškom Tjednu mode, a nakon toga pojavile su se na glamuroznom partiju noseći zanimljive modne kombinacije koje laskaju ženskoj figuri


Ako je suditi prema fotografijama s pariškog Tjedna mode, nova kolekcija Balmaina Paris za jesen/zimu 2016. djelomično je nadahnuta predrevolucionarnom francuskom poviješću, točnije krojevima koji naglašavaju žensku siluetu, a koji su se nosili u vrijeme carice Marije Antoanete.

Novom kolekcijom Balmaina Paris dominiraju korzeti ugrađeni u suknje i haljine koji stanjuju struk modela, a proširuju ih u predjelu bokova.

Kolekcijom dominiraju korzeti ugrađeni u suknje i haljine koji stanjuju struk modela, a proširuju ih u predjelu bokova.

Balmain Paris sugerira bogate tkanine u pastelnoj ružičastoj, plavoj i boji pudera koje laskaju nježnoj ženskoj puti, te cipele na iglenu potpeticu ukrašenu kopčama koje se sljubljuju sa stopalom. Ovdje pogledajte moćan trio u drskoj kampanji za Balmain.

Na glamuroznom partiju nakon revije Balmaina, u kreacijama Oliviera Rousteinga i efektnim perikama pojavile su se i manekenske zvijezde Kendall Jenner te Gigi Hadid.

Posebnu pažnju plijenila je lijepa Kendall u hit kroju takozvane korzet-minice, koja stanjuje struk i proširuje bokove, te omogućava ženama da lakše dosegnu tjelesne mjere iz snova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju