Dodjela nagrada 'MTV Movie Awards' okupila je mnoštvo poznatih lica među kojima su se, kao i obično, istaknule ljepotice u originalnim kombinacijama, pomno biranim za ovo događanje. Među njima se našla i Kendall Jenner


 Kendall Jenner se crvenim tepihom dodjele nagrada 'MTV Movie Awards' prošetala u zavodljivoj čipkastoj haljini otvorenih leđa i  zanimljivog dekoltea te ultra kratkog prednjeg i dugačkog stražnjeg djela, koja je u prvi plan stavila njene duge i vitke noge.

Iako su 'golišave' čizme koje izgladaju poput mrežastih čarapa vrlo efektan detalj, ovaj modni dodatak lijepoj je brineti zada slatke muke

Asimetričnu kreaciju manekenka je začinila neobičnim štiklama koje imitiraju čizme, a koje su napravljene od dugačkih, isprepletenih vezica.

Iako su 'golišave' čizme koje izgladaju poput mrežastih čarapa vrlo efektan detalj za večernji look, ovaj modni dodatak lijepoj je brineti zada slatke muke.

Naime, isprepletene trakice je nemoguće fiksirati te su tijekom hodanja počele skliziti s nogu vitke manekenke.

Kendall tijekom poziranja trudila obuzdati neposlušnu obuću, no svako njeno pomicanje poremetilo je njezine planove te se i na samom crvenom tepihu, isperd fotografa morala saginjati i vratiti trakice u prvobitan položaj.

S istim problematičnim čizmama prije nešto manje od godinu dana borila se i Rihanna što dokazuje kako su neki modni trendovi napravljeni isključivo za poziranje u studiju, a nikako za šetnju gradom ili crvenim tepihom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju