U finalu druge sezone serije "I tek tako" pojavit će se i glumica Kim Cattrall kao legendarna Samantha Jones.

Galerija U novoj sezoni serije Samantha će telefonski razgovarati s Carrie Kim Cattrall kao Samantha Jones Sarah Jessica Parker i Kim Cattrall +3 Kim Cattrall kao Samantha Jones

Prema saznanjima magazina Variety, pojavit će se samo u jednoj sceni, koju je snimila 22. ožujka u New Yorku, i to tako da se nije vidjela niti razgovarala s ostalim zvijezdama serije, među kojima je i Sarah Jessica Parker, kao niti s autorom serije Michaelom Patrickom Kingom.

Variety piše da u spomenutoj sceni Samantha, koja se preselila u London, telefonski razgovara s Carrie Bradshaw.

U prvoj sezoni serije "I tek tako" Carrie i Samantha komunicirale su porukama.

Još jedan zanimljiv detalj koji se tiče Samanthina povratka je taj da ju je za njezinu scenu odjenula slavna Patricia Field, kostimografkinja serije "Seks i grad", koja inače ne radi na seriji "I tek tako".

Službenih komentara na Samanthin povratak nema, ali bez imalo sumnje radi se o informaciji koja će oduševiti obožavatelje "Seksa i grada", kojima to jednostavno nije to bez Samanthe.

Kim Cattrall kao Samantha Jones Kim Cattrall kao Samantha Jones (Foto: Profimedia)

Cattrall je još 2016. godine javno obznanila da je gotova s igranjem Samanthe, a odluka je dovela do sukoba sa Sarom Jessicom Parker. Kada je pala odluka o snimanju serije "I tek tako", Catrall nisu tražili da igra Samanthu, a nova serija u živote Carrie, Mirande i Charlotte dovela je neke nove likove.

Iako se Samantnih povratak činio kao nemoguća misija, Casey Bloys, izvršni direktor HBO-a, obratio se Kim Cattrall s molbom da ponovno zaigra Samanthu i danas smo tu gdje jesmo.

Premijera nove sezone serije "I tek tako" najavljena je za 22. lipnja, a epizoda sa Samanthom trebala bi se emitirati u kolovozu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju