Kim Kardashian uživa u nošenju pripijenih odjevnih komada koje naglašavaju njene raskošne obline. U većini slučajeva bira odgovarajuće krojeve za svoju figuru, ali i elastične materijale koji osiguravaju lakše kretanje. No nekada i ona zna pogriješiti


Kim Kardashian
se u društvu supruga Kanye Westa pojavila na svečanom događanju uoči ovogodišnje dodjele nagrada Grammy za najbolja glazbena ostvarenja.

Crvena dvodijelna haljina s potpisom Balmaina saliveno je pristajala nasmiješenoj Kim te je dodatno užarila crveni tepih u Los Angelesu.

Zvijezda reality televizije iskoristila je prigodu da pokaže svoju novu frizuru do ramena, ali i bogat nakit oko zapešća i vrata kojim je podsjećala na filmsku Kleopatru Elizabeth Taylor.

Ipak, većina zainteresiranih pogleda bila je uperena u noge lijepe Kim, koje su sputane preuskim krojem i predugom suknjom dovodile njihovu vlasnicu u opasnost od posrtanja.

Kim se uspjela održati na nogama unatoč modnom gafu. U našoj fotogaleriji pogledajte kako se inače snalazi u sličnim modnim kombinacijama.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju