Kim Kardashian je s kći North Vest i nećakinjama posjetila Disneyland kojeg još nazivaju najsretnijem mjestom na svijetu. Za ovu priliku odabrala je ležernu kombinaciju u kojoj se rijetko kad viđa


Kim Kardashian
je za posjet Disneylandu odabrala casual modnu kombinaciju sastavljenu od predimenzionirane karirane plave košulje, crnog topa, skini traperica i sivih visokih tenisica Yeezy Boost koje je njezin suprug Kanye West dizajnirao za Addidas.

Kosu je skupila u punđu, a na licu je imala minimalno šminke čime je dala do znanja da ne mora uvijek biti u oskudnim odjevnim komadima i štiklama, te da i ona ima trenutke kada želi biti ležerna i opuštena.



Promjena je u stajlingu bila je vidljiva i na njenoj dvogodišnjoj kćeri North West koja je umjesto crne odjeće odjenula bijele hlačice, pulover i tenisice. Dakako, izdanje je dopunila blještavim Minnie Maus ušima kako i priliči slatkoj mišici u najsretnijem mjestu na svijetu.

Kći slavne reality zvijezde sa svojim je sestričnama u Disneylandu imala priliku doživjeti i makeover u pravu Disneyevu zvijezdu.


Uz preslatku fotografiju objavljenu na njenom Instagram profilu Kim Kardashian je napisala: 'Djevojke su postale princeze u butiku Bibbity Bobbity. Nikad nisam vidjela ništa slađe. Hvala ti Disneyland na čarobnim uspomenama.'

Fotografija je u nekoliko sati prikupila više od pola milijuna lajkova, kao i brojne pozitivne komentare vezane uz male princeze iz Kardashian klana. Zavirite u našu fotogaleriju i provjerite kako izgleda dan u najsretnijem mjestu na svijetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju