Što je prikladna odjeća za odlazak nekome na svadbu? Modni stručnjaci se slažu da treba odabrati odjevnu kombinaciju koja neće odvratiti pažnju od mladenke. Baš zato ne preporučuju se nositi bijele haljine nalik na vjenčanice kao ni seksepilni modeli dubokog dekoltea.

Galerija Kombinacija Kim Kardashian za odlazak na vjenčanje Paris Hilton i Cartera Reuma - 3 Kombinacija Kim Kardashian za odlazak na vjenčanje Paris Hilton i Cartera Reuma - 2 Kombinacija Kim Kardashian za odlazak na vjenčanje Paris Hilton i Cartera Reuma - 1 +0 Kombinacija Kim Kardashian za odlazak na vjenčanje Paris Hilton i Cartera Reuma

Iako je mala crna haljina nepogrešiv odabir za brojne prilike, mnogi vjeruju da je se ne bi trebalo nositi na vjenčanja. Crna boja je, naime, simbol žalovanja i u potpunoj kontradikciji s vjenčanjem kojemu je glavni cilj proslaviti bračnu zajednicu dvoje ljudi.

Kim Kardashian odabrala je upravo crnu haljinu naglašenog dekoltea za odlazak na vjenčanje svoje bivše najbolje prijateljice i šefice Paris Hilton i Cartera Reuma koji su izgovorili sudbonosna da u intimnoj ceremoniji na Beverly Hillsu.

Kombinacija Kim Kardashian za odlazak na vjenčanje Paris Hilton i Cartera Reuma Kombinacija Kim Kardashian za odlazak na vjenčanje Paris Hilton i Cartera Reuma (Foto: Profimedia)

I dok je mladenka privlačila poglede u raskošnoj čipkastoj krinolini s potpisom modne kuće Oscar de la Rente, Kim Kardashian na vjenčanju se pojavila u asimetričnoj maksi haljini ogoljenih ramena i trbuha koju je za nju dizajnirao proslavljeni Rick Owens.

Crnu kreaciju reality zvijezda nadopunila je Balenciaginim čizmama-čarapama i odgovarajućom torbicom. Kosa joj je bila spletena u dugu pletenicu, a na uškama nosila je predimenzionirane okrugle naušnice.

Blještavi komadi nisu nepoželjni, ali dozirajte blještavimo kako ne biste zasjenili mladence Poštujte mladence: Pravila odijevanja kojih se gosti na svadbi moraju pridržavati

I dok obožavateljice Kim Kardashian tvrde da je odabrala crnu kombinaciju za dolazak na vjenčanje Paris Hilton kako ne bi skretala pažnju s mladenke, njezini protivnici su uvjereni da je i ovoga puta željela privući svu pažnju odabirom odvažnog kroja koji je naglasio njezine ženstvene adute.

Što vi mislite?

Ankete

(8871) Je li haljina naglašenog dekoltea kakvu je Kim Kardashian nosila na vjenčanju Paris Hilton prikladna za odlazak na svadbu prijateljici?

rezultati povratak glasova4246
rezultati

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju