Kim Kardashian uvijek plijeni pažnju svojim modnim izdanjima. Tako je bilo i na gala večeri FGI Night of Stars koja je održana u Cipriani Wall Street u New Yorku, a na kojoj je reality zvijezda sa svojim suprugom Kanyjeom Westom došla podržati dizajnera Ricka Owensa.

Galerija Kim Kardashian - 2 Kim Kardashian - 4 Kim Kardashian - 3 +1 Kim Kardashian u atraktivnoj kombinaciji Ricka Owensa koja je privlačila mnoge poglede

Za ovu priliku odjenula je njegovu kombinaciju iz kolekcije za proljeće/ljeto 2020. godine sastavljene od bodija bez rukava s asimetričnim ovratnikom i metalnim efektom te dugu srebrnu suknu do iznad gležnjeva.

Kim Kardashian "Neprimjereno za crkvu": Kim Kardashian na krštenju u začuđujućim cipelama

Iako je odabrala model suknje koji je bio krojen po njezinu obliku tijela te ga sparila s prozirnim sandalama Scolto Manola Blahnika koje vizualno produljuju figuru, predugi porub do gležnja ipak je imao suprotni učinak te skratio njezinu siluetu od 159 centimetara.

Manolo Blahnik sandale Scolto prodaju se po cijeni od oko 5000 kuna Manolo Blahnik sandale Scolto prodaju se po cijeni od oko 5000 kuna (Foto: Nordstrom)

Niskim ženama modni stručnjaci savjetuju nošenje suknji i haljina koje su krojene po mjeri, a kod kojih porub doseže do iznad koljena.

Kanyje je i ovoga puta za crveni tepih odabrao ležernu kombinaciju sastavljenu od traperica, traper-košulje i bijelih tenisica.

Kim Kardashian - 1 Kim Kardashian u atraktivnoj kombinaciji Ricka Owensa koja je privlačila mnoge poglede (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju