Mnoge poznate osobe iz svijeta zabave stigle su na premijeru mjuzikla "The Cher Show" koja se održala na Broadwayju.

Galerija Kim Kardashian Kim u haljini modne kuće Versace Kim je potpeticama oštetila rub haljine +0 Kim na brodvejskoj premijeri mjuzikla o životu i karijeri pjevačice Cher

Mjuzikl o životu i karijeri legendarne američke pjevačice Cher došla je pogledati i Kim Kardashian u društvu svog supruga, repera Kanyea Westa.

Kim u haljini modne kuće Versace Kim u haljini modne kuće Versace (Foto: Profimedia)

Za ovu prigodu Kim je odjenula sivu haljinu modne kuće Versace s metalik nitima. Iako je sam kroj haljine u načelu vrlo elegantan, završni dojam ipak nije bio takav. Naime, zbog načina obrade materijala od kojeg je izrađen, model je na prvi pogled djelovao pomalo "očerupano", a Kim je potpeticama svojim štikli malo i podrapala rub haljine pa je dio blještavih metalik niti završio i na crnom tepihu.

Kim je potpeticama oštetila rub haljine Kim je potpeticama oštetila rub haljine (Foto: Getty Images)

Naravno, to nije ništa neobično za ovakav tip takozvanih poderanih odjevnih komada koji su vrlo popularni u zadnje vrijeme, ali upravo zbog sličnih potencijalnih modnih nezgoda trebamo biti vrlo pažljivi prilikom njihovog odabira. Tako bi Kim spriječila nezgodu da je skratila svoju haljinu.

Kim na brodvejskoj premijeri mjuzikla o životu i karijeri pjevačice Cher Kim na brodvejskoj premijeri mjuzikla o životu i karijeri pjevačice Cher (Foto: Profimedia/Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju