Kim Kardashian ponosna je vlasnica bujnog poprsja koje voli isticati u svojim odjevnim kombinacijama. Na Instagramu je sa svojim obožavateljima podijelila savjet za najljepši dekolte

Kim Kardashian na crvenom tepihu često možemo vidjeti u haljinama s izazovnim dekolteom.

U većini slučajeva radi se o modelima koji ne trpe nošenje grudnjaka, ali njezine grudi bez obzira na to izgledaju kao da imaju odličnu potporu ispod haljine. Sada je na Instagramu napokon otkrila o kakvoj se potpori radi – grudi podiže posebnom trakom.

Kim je otkrila da grudi godinama podiže uz pomoć krep trake.

Morala sam s vama podijeliti svoju tajnu. To je moj trik za savršeni dekolte na fotografijama. Oblijepite grudi prema gore tako da su što više uzdignute. To može potrajati, ali vjerujte mi, vrijedit će, napisala je.

Kim je potom objasnila da je isprobala mnoge samoljepljive trake i na kraju zaključila kako je najbolja – krep traka. Ona se obično koristi kao zaštita prilikom soboslikarskih i ličilačkih radova.

Kada dižete grudi na koži ne smijete imati nikakav losion ili ulja jer se u suprotnom traka neće primiti, savjetovala je Kim svoje obožavatelje i upozorila da skidanje trake može biti malo neugodno.

SAVJET PLUS:
Ako želite prirodno dodati pokoji centimetar obujmu svog poprsja, pogledajte kako unosom pravilne hrane možete prirodno povećati grudi.

Jeste li ikada koristili slične trikove za ljepši dekolte?

glasova:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju