Kim Kardashian mamila je poglede na predstavljanju svojeg posljednjeg mirisa u Los Angelesu u trik haljini koja je istaknula njezine ženstvene adute

Kim Kardashian predstavila je tri varijante novog mirisa po imenu Crystal Gardenia u Los Angelesu. Crystal Gardenia dolazi u atraktivnom kristalnom pakiranju, a kombinira mirisne note lopoča, gardenije, i tuberoze.

Crystal Gardenia Oud zanimljiv je spoj gardenije, bergamota i lavande, a Crystal Gardenia Citrus kombinira intenzivne note citrusa s kineskim jasminom. Riječ je o ograničenoj kolekciji koja se prodaje isključivo preko stranice kkwfrangrance.com, a koja je dostupna u bočici od 30 i 75 mililitara.

 

A post shared by JANICE JOOSTEMA (@janicejoostemaa) on


Reality zvijezda za predstavljanje parfema odjenula je bijelu korzet-haljinu brenda Dolce & Gabbana koja je vizualno stanjila struk,te naglasila grudi. Haljinu je sparila sa sandalama otvorenih prstiju britanske dizajnerice Merah Vodianove koja je podignula cijelu kombinaciju.

 

 

A post shared by Olly Murs (@ollymurs) on

Na predstavljanju parfema našlo se mnogo poznatih osoba iz svijeta mode, glazbe i filma, koji su na svojim društvenim mrežama s radošću podijelili fotografije s Kim Kardashian.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju