Emitiranje reality emisije "Keeping Up with the Kardashians" završeno je u lipnju 2021. godine nakon 20 sezona, ali ako ste pomislili kako će jedna od najpoznatijih obitelji na svijetu nakon njega otići u mirovinu, prevarili ste se.

S kabelske televizije E!, koja je producirala njihov prvi show, klan Kardashian sada se preselio na streaming platformu Hulu, na kojoj 14. travnja započinje emitiranje njihova novog showa pod nazivom "The Kardashians".

Premijera se održala u losanđeleskom studiju Goya, a Kim Kardashian na nju je došla u pratnji svojeg dečka Petea Davidsona.

Očekivano, izazvala je najviše pažnje okupljenih medija. Kada je u pitanju moda, ovaj put zapravo nikoga nije ni iznenadila ni šokirala.

Odjenula je asimetričnu haljinu nedavno preminulog Thierryja Muglera, jednog od njezinih omiljenih dizajnera, napravljenu od lateksa. Model u metalik nijansi sive boje s jedne strane izgleda kao haljina sirena-kroja, ali zato se na drugoj strani nalazi visoki prorez.

Kim često nosi odjeću od lateksa, tako da ovo stvarno nije bio neočekivan odabir za nju. Haljinu s dva lica nadopunila je statement ogrlicom i narukvicama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju