Kim Kardashian je u nekoliko navrata priznala da joj nije bilo lako povratiti figuru nakon dva poroda. Da bi se uhvatila u koštac s ovim zadatkom morala se posvetiti intenzivnom vježbanju


Kim Kardashian
svako jutro trči i vježba s osobnim trenerom Gunnarom Petersonom kako bi održala 54 kilograma na svoju visinu od 159 centimetara.

Nakon rođenja sinčića Sainta posebno se posvetila preskakanju užeta, te priznaje da je zahvaljujući toj vježbi dovela tijelo na svoju idealnu težinu.

Preskakanje užeta se smatra kardiovaskularnom vježbom koja poboljšava zdravlje kardiovaskularnog sustava. No ona djeluje na cijelo tijelo: učvršćuje mišiće nogu, bedra i trbuha, a i dobar je način za sagorijevanje kalorija.

Ta vježba poboljšava kondiciju, brzinu i koordinaciju tijela, pa ne čudi što je često izvode profesionalni sportaši. Stručnjaci tvrde da je za vidljive rezultate dovoljno već 15 minuta intenzivnog preskakanja dnevno.

Najbolje od svega, za izvođenje ove vježbe nije potrebno ići u teretanu, niti si kupiti skupa pomagala. Dovoljan je tek duži komad špage i nešto volje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju