Naći idealan poklon za Božić za stajliš ženu ili muškarca u vašem životu nije lak zadatak, no sa stvarima iza kojih stoji ime i kvaliteta sigurno ne možete pogriješiti. Mi znamo i gdje ih pronaći.

 

Dizajnerski zimski modni dodaci, otmjeno donje rublje ili najlonke za glamurozne blagdanske zabave samo su neke od ideja za poklon koji bi svaka žena sa stilom voljela primiti. Imate li muškarca koji voli dizajnerske komade kvalitetna košulja ili vesta, sat ili šešir mogli bi mu razvući osmijeh na božićno jutro.

Za dizajnerske stvari ne morate odvajati velike svote, ako znate gdje ih kupiti. U ovo blagdansko doba u Roses Designer Outletu dodatni su popusti i akcije stoga ne propustite priliku za dobar ulov. Ove godine pomoći ćemo vam da ostvarite želje svojim modno osviještenim voljenim osobama, samo morate odigrati kviz.

PR PR

Čitateljicu koja najbrže točno odgovori na 3 jednostavna pitanja darujemo poklon bonom od 1000 kuna u šoping meki Roses Designer Outletu.

U nastavku donosimo nekoliko ideja za idealan poklon za stajliš ženu ili muškarca inspiriranih dizajnerskim komadima u Roses Designer Outletu, od kojih vam neke donosimo i u našoj galeriji.

Galerija Benetton, prije 330 kn, sada 144 kn Croata prije 550 kn, sada 275 kn Retro Jeans, prije 149 kn, sada 74 kn +27 Shoebox prije 99.90 kn, sada 50 kn

1. Pokloni za ženu koja voli dizajnerske komade

Chic šešir, kapa ili traka prigodan su poklon za ove hladnije dane, a njima vaša prijateljica, mama, sestra ili djevojka može istaknuti svoj jedinstveni stil. Za one koji drže do malo drugačijih komada idealan su poklon čupavi grijači za uši ili upečatljive naušnice. 

Svaki dobar ulov poput dizajnerskih topova, haljina ili jakni razveselit će svaku zaljubljenicu mode koja će rado udomiti novi komad odjeće u svojoj garderobi. 

Cipele su jedna od najvećih slabosti žena i iako će se mnogima činiti kao ''prevelik'' božićni poklon, nekim sniženjima nećete moći odoljeti. Ovakav poklon ispod bora poželjela bi svaka ikona stila. 

2. Pokloni za muškarca koji voli dizajnerske komade

Pitate li žene, jedno od najtežih stvari je kupovina poklona muškarcu. No, neki pokloni su ''besmrtni'' i s njima ne možete pogriješiti. 

Elegantni multifunkcionalni satovi oduševit će muškarce svih godišta jer predstavljaju stvar koju je uvijek poželjno posjedovati, poput bisera kod žena. 

Veste, šalovi i kape s kojima se vaš voljeni muškarac može stilski izraziti također su pokloni koji će im razvući osmijeh na lice. 

Za zamatanje poklona ne brinite jer sve možete obaviti na istom mjestu i to besplatno dok uživate u božićnom programu uz koji će mali šoping gradić u Začretju u adventskim tjednima postati dom Djeda božićnjaka i njegovih pomoćnika vilenjaka.

Dobitnica poklon bona od 1000 kuna u Roses Designer Outletu je ANDREA STANIĆ. Čestitamo!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju