Toni Hammersley, blogerica, supruga i majka troje djece, uz prirodno urođenu sklonost organizaciji stvari, razmišljanjem i eksperimentiranjem dovela je do savršenstva organizaciju doma, bilo da je riječ o velikoj kući ili skučenu gradskom stanu

Autorica Toni Hammersley savjete i rješenja za svaku prostoriju u domu ponudila je u knjizi Dobro organiziran dom - Knjiga korisnih savjeta.

Za sretan dom potrebna je ravnoteža, a ne savršenstvo.

--Toni Hammersley, autorica

Na dvjestotinjak stranica i kroz 166 savjeta upućuje čitatelje upućuje kako organizirati dom, od kuhinje do garaže, kako se riješiti nereda i suvišnih stvari te kako sve pomno razvrstati i složiti da bi životni prostor bio udobniji i praktičniji.

Toni Hammersley ima savjete za svaki životni prostor, a nudi i više od toga: primjere prije i poslije organiziranja, recepte za pripravu neškodljivih sredstava za čišćenje, prijedloge jelovnika tematskih večera, savjete za planiranje obroka i sastavljanje popisa za kupnju, pohranu i doniranje viškova, pranje i čišćenje.

Uz domišljata rješenja, knjiga objedinjuje i tjedne zadatke čitateljima kako bi sami proveli organizaciju doma u djelo.

Dobro organiziran dom - Knjiga korisnih savjeta, u izdanju Školske knjige podijeljena je u tri dijela:

Kuhinja + Blagovaonica, Življenje + Pohrana, Rad + Vrt, a kako bi se na najučinkovitiji način uhvatili u koštac s kućnom organizacijom, Toni je razdvojila svaku prostoriju u pojedinom dijelu knjige po tjednima.

Za dodatnu motivaciju tu su i prije te poslije projekti brojnih žena koje su poslušale njezine savjete.

Međutim, Toni se ne zaustavlja samo na organizaciji pa u knjizi donosi i male dekorativne trikove te kućne preinake zbog kojih ćete još češće pozivati prijatelje, priređivati zabave i večernja druženja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju