Kristina Bradač je svoju sedmu kolekciju Mariposa torbi posvetila 50-ima koje je slavilo čistu ženstvenost

Po mnogima najraskošnije vremensko razdoblje, pedesete godine prošlog stoljeća, čest su i nepresušan izvor inspiracije modnim dizajnerima.

Gracioznost, elegancija, glamur i profinjenost samo su neki od zaštitnih znakova tadašnjih ikona stila, koje su diktirale trendove. A upravo ti trendovi iz sezone u sezonu vraćaju se na velika vrata današnje modne industrije. Stoga ne čudi da je i poznata domaća dizajnerica, Kristina Bradač, svoju sedmu kolekciju Mariposa torbi posvetila vremenu koje je slavilo čistu ženstvenost.

Posebno se ističu one manje torbe, s detaljem ruže, koja se može skinuti te nositi kao broš. Svaku torbu krasi i prekrasna čipka, sad već prepoznatljiv detalj Mariposa torbe.

Ovoga puta, u ulozi romantične Mariposa žene pojavljuje se kazališna, televizijska i filmska glumica Tamara Garbajs. Zahvaljujući svom talentu i profesiji, više nego uspješno dočarala je svu raskoš diva pedesetih godina, čiji su neizostavni accessories činile upravo torbe.

 

 

A photo posted by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

Svoje stylinge upotpunila je s tri vrste torbi, od kojih se posebno ističu one manje, s detaljem ruže, koja se može skinuti te nositi kao broš. Svaku torbu krasi i prekrasna čipka, sad već prepoznatljiv detalj Mariposa torbe.

Izrađenu od neodoljivo mekanog baršuna, i ovu kolekciju odlikuje u cijelosti ručna izrada. Poseban šarm cjelokupnom stylingu zasigurno daju romantični šeširi, također s potpisom Kristine Bradač, koji će sjajno izraziti stil, karakter i stav osobe koja ih nosi.

Prekrasan editorijal, snimljen u interijeru i eksterijeru La Grme, dokazuje kako raskoš ne mora biti nužno i nedostupna. Dovoljno je samo da probudite divu u sebi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju