Jedna od najvećih glazbenih legendi današnjice, Rihanna i njezin suprug reper ASAP Rocky prvog dana kolovoza ove godini dobili su svoje drugo dijete. Javnost ne prestaje nagađati koje su ime dali bebi, posebno otkad su otkrili da započinje slovom "R".

Sve od početka kolovoza tajili su ime svog mališana, a sad su ga napokon podijelili s javnosti.

Naime, malenome su nadjenuli ime Riot Rose Mayers, a nagađanja o podrijetlu imena, njegovom značenju i poveznici koju ima s roditeljima – već su započela.

Maleni braco Riota zove se RZA Athelston Mayers, a ime je dobio po rap nadimku slavnih članova Wu-Tanga.

Fanovi su zato pretpostavili da je novorođeni dječak ime dobio po pjesmi Riot koju je njegov tata objavio ove godine u suradnji s Pharrellom Williamsom.

Ipak, podrijetlo imena Riot dolazi iz francuskog jezika i u doslovnom prijevodu znači pobuna.

Rihanna je poznata kao buntovnica s razlogom, koja cijeloga života jasno i glasno promiče svoje stavove – kako kroz glazbu koju stvara, tako i kroz način života i odnos prema drugim ljudima.

Tako se pretpostavlja da se u imenu Riot skrivaju obilježja tatinog profesionalnog izričaja i mamine osobnosti.

Ovo ime odlično pristaje osobama koje točno znaju što žele i koje ne strahuju glasno se pobuniti protiv nepravde, a nadjenuti djetetu ovo ime, prvi je korak u odgoju neustrašive i karakterne osobe. 

Rihanna baš uživa u majčinstvu, a za magazin People otkrila je kako je njezin život tek sada kompletan.

Nisu Rihanna i Adriana jedine: 10 najodvažnijih trudničkih izdanja svih vremena Trudničko izdanje Ashley Graham Trudničko izdanje Kate Hudson Glamurozno trudničko izdanje Blake Lively +8 Trudničko izdanje pjevačice Ciere

Rihanna na Super Bowlu otkrila trudnički trbuščić i napravila megashow Rihanna Rihanna - 4 Rihanna - 3 +5 Rihanna - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju