Južnoafrička glumica Charlize Theron trenutačno radi na filmu "Brzi i žestoki 9", a svaki slobodni trenutak između snimanja lijepa 44-godišnjakinja provodi sa svojom obitelji.

Galerija Charlize Theron Charlize Theron Charlize Theron u crnim starkama +2 Office Shoes, 529 kuna

Fotografi su je ulovili tijekom opuštene šetnje Los Angelesom s trogodišnjom kćerkicom August. Slavna mama došla je u vrtić po svoju mezimicu, koja ju je razveselila novim crtežom. Nakon toga vratile su se kući kako bi se August presvukla, a potom su krenule put grada.

Charlize Theron u crnim starkama Charlize Theron u crnim starkama (Foto: Profimedia)

Charlize je sunčano i toplo poslijepodne provela u jednostavnoj kombinaciji. Crnu haljinu ravnog kroja ukrašenu bijelim točkastim uzorkom spojila je s tenisicama brenda Converse.

Odabrala je klasičan model "starki" u crnoj boji te se odlučila za povišenu varijantu. Koje su bolje, visoke ili niske, pitanje je oko kojeg obično vole raspravljati obožavatelji tih kultnih tenisica.

Ankete

(7881) Sviđaju mi se...

rezultati povratak glasova575
rezultati

Kod Charlize Theron rezultat je - neriješeno. Glumica u ormaru ima modele svih visina. Niske je nosila čak i na službenim događanjima, a visokima je vjerna u svakodnevnim prigodama.

Charlize Theron Charlize Theron (Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE I NOVE MODELE CRNIH TENISICA IZ JESENSKIH KOLEKCIJA:

15 novih modela crnih tenisica u kojima se može provesti cijeli dan Novi modeli crnih tenisica iz trgovina - 4 Novi modeli crnih tenisica iz trgovina - 1 Novi modeli crnih tenisica iz trgovina - 11 +12 Novi modeli crnih tenisica iz trgovina - 14

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju