Južnoafrička glumica Charlize Theron trenutačno radi na filmu "Brzi i žestoki 9", a svaki slobodni trenutak između snimanja lijepa 44-godišnjakinja provodi sa svojom obitelji.

Galerija Charlize Theron Charlize Theron Charlize Theron u crnim starkama +2 Office Shoes, 529 kuna

Fotografi su je ulovili tijekom opuštene šetnje Los Angelesom s trogodišnjom kćerkicom August. Slavna mama došla je u vrtić po svoju mezimicu, koja ju je razveselila novim crtežom. Nakon toga vratile su se kući kako bi se August presvukla, a potom su krenule put grada.

Charlize Theron u crnim starkama Charlize Theron u crnim starkama (Foto: Profimedia)

Charlize je sunčano i toplo poslijepodne provela u jednostavnoj kombinaciji. Crnu haljinu ravnog kroja ukrašenu bijelim točkastim uzorkom spojila je s tenisicama brenda Converse.

Odabrala je klasičan model "starki" u crnoj boji te se odlučila za povišenu varijantu. Koje su bolje, visoke ili niske, pitanje je oko kojeg obično vole raspravljati obožavatelji tih kultnih tenisica.

Sviđaju mi se...

glasova:

Kod Charlize Theron rezultat je - neriješeno. Glumica u ormaru ima modele svih visina. Niske je nosila čak i na službenim događanjima, a visokima je vjerna u svakodnevnim prigodama.

Charlize Theron Charlize Theron (Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE I NOVE MODELE CRNIH TENISICA IZ JESENSKIH KOLEKCIJA:

15 novih modela crnih tenisica u kojima se može provesti cijeli dan Novi modeli crnih tenisica iz trgovina - 4 Novi modeli crnih tenisica iz trgovina - 1 Novi modeli crnih tenisica iz trgovina - 11 +12 Novi modeli crnih tenisica iz trgovina - 14

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju