Za vrijeme trudnoće svi su vam govorili da jedete za dvoje, a sada kad je beba tu, morate misliti za troje i pakirati se za četvero. No, isto kao što je priča o tome da jedete za dvoje zapravo mit (i pristup je koji se ne preporučuje), niti pakiranje za četvero kada idete na more zaista nije nužno.

 

Razmislite što sve možete kupiti kada dođete na destinaciju

Napravite poseban popis naslova: Što sve mogu kupiti kad stignemo na more? Recimo babylove pelene za kupanje možete kupiti u bilo kojem dm-u i ne morate ih nositi sa sobom. Isto tako možete kupiti i dudu varalicu te babylove bočicu s kljunom od čvrste, nelomljive plastike, bez PVC-a i bisfenola A, sa sigurnom zaštitom od curenja i kljunom presvučenim mekim materijalom koji štiti osjetljive bebine desni. Čak i ako zaboravite ponijeti sjenilo za kolica, u svom dm-u naći ćete babylove štitnik za sunce, a i bogatu paletu Sundance proizvoda za zaštitu od sunca i njegu nakon sunčana, kao što su SUNDANCE dječja krema za sunčanje ZF50 te dječji gel za tuširanje poslije sunčanja i šampon.

Bez čega vaša beba ne može na more

Već sada dobro poznajete svoju bebu i znate bez čega jednostavno ne može. Kada budete pripremali popis, fokusirajte se na to da ne zaboravite omiljenu igračku ili dvije (i svakako ih ponesite sa sobom u auto). Ne zaboravite na sklopive kadice, putni krevetić i hranilicu te svakako provjerite je li već nešto od toga dostupno u apartmanu ili hotelu. Pobrinite se da na putovanje ponesete kućnu ljekarnu i imajte na umu da bebe na putovanju često dobiju proljev te da im, zbog promjene klime, može curiti nos.

Najvažnija je zaštita od sunca

Za zaštitu od sunca obavezno ponesite sjenilo za prozore u autu te suncobran ili šator za odlazak na plažu. Preporučujemo da s kremama igrate na sigurno i ne idete ispod zaštitnog faktora 50. Proizvode za zaštitu od sunca nanosite redovito, neovisno o tome je li vaše dijete u hladu i je li oblačno ili sunčano. Kapice i sunčane naočale neizbježne su za potpunu zaštitu, a pri nabavci obratite pozornost imaju li zaštitu od UV zračenja.

Sve što trebate napraviti jest provjeriti gdje se nalazi vama najbliži dm i možete biti sigurni da ćete tamo pronaći sve što vam je potrebno za bezbrižno i sigurno ljeto s vašom bebom. Ne zaboravite - dm je za sve trudnice i bebe pripremio i pakete s poklonima i pogodnostima koje možete preuzeti uz predočenje dm active beauty kartica, a više možete pročitati na dm-ovoj web stranici.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju