Suprotno općem (ženskom) mišljenju, jedan dio tijela koji žene skrivaju zbog nesigurnosti upravo je ono što se jako sviđa muškarcima.

Jedna poznata inozemna web stranica posvećena fitnessu provela je anketu o privlačnim fizičkim osobinama oba spola, a rezultati su doveli do zanimljivog zaključka.

Anketirani muškarci naveli su trbuščić kao poželjnu žensku fizičku osobinu

Jedan dio tijela zbog kojeg se žene često osjećaju nesigurno i skrivaju ga, muškarci su naveli kao poželjnu žensku fizičku osobinu. U pitanju je – trbuščić. Čak su i muškarci koji vole mišićave i atletski građene žene naveli kako je trbuščić seksi i vole ga vidjeti na ženi više od isklesanih trbušnjaka.

"Imam celulit, pa što?" Poznate žene koje se ne srame pokazati svoje tijelo Iskra Lawrence ne srami se svojeg tijela, ni celulita Jennifer Love Hewitt Nicole Murphy +6 Alicia Keys

Oni ih se stide, a žene ih obožavaju Tri "mane" na muškarcima koje žene obožavaju, a oni ih se stide

Privlačna žena Dokazano: Dio tijela koji muškarac gleda na ženi ako je želi samo za prijateljicu

Kada je u pitanju lice, 87 posto muškaraca izjavilo je kako na njemu prvo primijeti oči, a na drugom mjestu našle su se usne. Većina muških ispitanika potvrdila je da preferira "prosječan" izgled ženskog tijela, a atletski građeno žensko tijelo prioritet je za samo 3 posto anketiranih muškaraca.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju