Kišni je vikend, a još ste i sami doma? Ma bez brige, nije smak svijeta! Štoviše, kišni vikend koji provodite solo kod kuće stvoren je za baš lijepe stvari - da se posvetite sami sebi, opustite i uživate u miru kojeg svi ponekad trebamo. Kada vremenske prilike nisu na strani kava s prijateljicama, šetnji i izlazaka, ostanite u svom toplom 'brlogu' i guštajte kao da nemate ni jednu brigu u životu! Tu uskačemo mi s prijedlozima za najbolji kišni vikend koji provodite u najboljem društvu – sami sa sobom

Imali smo pregršt sunčanih i toplih vikenda, e pa vrijeme je da u studenom jedan prepustimo kiši i hladnijim temperaturama. Kišni vikendi nekako uvijek bude osjećaj sjete i pomiješanih osjećaja, i izašli bismo van, i ne bismo jer baš je gnjavaža smrzavati se i braniti od dosadnih kišnih kapi.

Kišni vikend koji provodite sami kod kuće kao stvoren je za sitna ugađanja za koja tijekom radnog tjedna ne pronalazite vrijeme

No, ajmo malo promijeniti ploču i učiniti kišu našom prijateljicom! Jer možda kiša pada baš zato da ostanete kod kuće i posvetite se samima sebi.

Kišni vikend koji provodite sami kod kuće kao stvoren je za sitna ugađanja za koja tijekom radnog tjedna ne pronalazite vrijeme.

Prije svega, za potpunu udobnost opskrbite se najmekanijim papučama, čarapama i kućnom haljinom, outfitom 'za po doma' iz snova.

Odmorite lice od šminke, pustite da koža diše i nagradite je hranjivom maskom za lice.

Opustite se u mirišljavoj kupki koja će okrijepiti vaše tijelo i duh.

'Otplovite' u svijet u kojem je samo mašta granica uz omiljeni krimić, triler, ljubić, SF spektakl, bilo da izaberete knjigu ili film. Naravno, u najdražem štivu uživajte ušuškani pod toplom dekicom.

Mogućnosti je pregršt, a u našoj foto galeriji pogledajte ideje uz koje će kišni vikend biti vrijeme provedeno baš po vašem guštu.

Opustite se i uživajte!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju