Kaput je jedan od nezaobilaznih zimskih odjevnih komada. I dok ljubiteljice ležernijeg stila odijevanja preferiraju razne tipove jakni, žene koje više vole eleganciju češće biraju kapute.

Galerija Angelina Jolie u kupovini sa sinom Paxom Angelina Jolie u bež kaputu Angelina Jolie u bež kaputu +4 Angelina Jolie u bež kaputu

Očekivano, među najelegantnijim i najtraženijim modelima kaputa su oni u neutralnim svevremenskim bojama. Naravno, u pitanju su modeli u crnoj i bež boji.

Prilagodljivi svim prigodama i neupadljivi, crni i(li) bež kaputi jedan su od onih komada koje se isplati imati u ormaru jer s njima uistinu ne možete pogriješiti.

Angelina Jolie Angelina Jolie (Foto: Profimedia)

To zna i Angelina Jolie, koju najčešće viđamo upravo u tim modelima. Slavna 46-godišnja američka glumica uputila se u kupovinu sa svojim 18-godišnjim sinom Paxom odjevena u vrlo jednostavnu kombinaciju, u kojoj je dominirao crni kaput.

Angelina Jolie u kupovini sa sinom Paxom Angelina Jolie u kupovini sa sinom Paxom (Foto: Profimedia)

Nedavno je u nekoliko navrata viđena u društvu svoje djece u bež kaputu. Angelina redovito izmjenjuje modele u ove dvije boje i tek povremeno kombinacije razigra sa sivim ili bijelim kaputom.

Vivienne, Angelina i Zahara zajedno su otišle na kavu Vivienne, Angelina i Zahara zajedno su otišle na kavu (Foto: Profimedia)

Međutim, najvjernija je ipak crnoj i bež boji, koje godinama dominiraju u njezinoj garderobi.

Ankete

(8930) Više mi se sviđaju...

rezultati povratak glasova492
rezultati

Angelina Jolie u bež kaputu Angelina Jolie u bež kaputu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju