Maleni Henry Simmons iz Massacusettsa na težak je način naučio što je to zahvalnost i kako se izražava. U želji da ga pripreme za proslavu njegovog trećeg rođendana, mama i ujak odlučili su mu dati potpuno neočekivane poklone

Henry Simmons pripremao se je za proslavu svog trećeg rođendana. Obitelju mu je odlučila pripremiti rođendansku zabavu, a prije naučili su ga kako se izražava zahvalnost jer su željeli da pazi na osjećaje ljudi prilikom primanja poklona.

Lekcija je jednostavna – svaki poklon koji dobiješ je vrijedan bez obzira na to kakav je jer dolazi od srca i uvijek treba reći hvala osobi koja ti ga poklanja.

Lekcija je jednostavna – svaki poklon koji dobiješ je vrijedan bez obzira na to kakav je jer dolazi od srca i uvijek treba reći hvala osobi koja ti ga poklanja. Kako bi ga podučili ovome, mama Victoria i ujak Jeff darivali su ga prije zabave.

U šarene papire zamotali su potpuno neočekivane poklone poput kuhinjske rukavice i plastičnih čaša, a trenutak kada je Henry odmotao svoj novi avokado zabilježili su na video snimci koju je Jeff objavio na internetu.

To je avokado! Hvala, rekao je Henry oduševljeno i pokazao da je usvojio lekciju, a njegova reakcija na 'najgori' rođendanski poklon na svijetu samo na Vineu pregledana je više od 48 milijuna puta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju