Preferirate li crvene ruže ili čokoladnu pjenicu od čilija? Privlače li vas više samozatajni slatkiši ili neodoljivi "zločesti dečki"? Ne trebate biti velika obožavateljica Dana zaljubljenih da biste riješili ovaj test osobnosti i otkrili s kojim biste se slavnim ljepotanom savršeno proveli na Valentinovo. Opustite se i zabavite.

Idealno Valentinovo za mene je:

glasova:

Moj omiljeni desert je:

glasova:

Na muškarcu me najviše privlači:

glasova:

Najljepša ljubavna pjesma za mene je:

glasova:

Ljubav je...

glasova:

Početku nove ljubavi nazdravili biste s:

glasova:

Savršeni dar za Valentinovo je...

glasova:

Ako imate najviše odgovara pod slovom A:
Vi ste kraljica romantike i nepopravljiva klasičarka. Volite da vam se muškarac približi dugotrajnim udvaranjem, da vam otvara vrata, a na spoj donosi cvijeće. Od muškarca tražite ljubav i poštivanje, ali prije svega tražite zaštitnika. Vama je suđen filmski Thor i najseksipilniji muškarac današnjice Chris Hemsworth.

Ako imate najviše odgovora pod slovom B:
Vi ste kraljica pustolovnosti, a rizik je vaše srednje ime! Vi volite eksperimentirati – i u kuhinji i u spavaćoj sobi. Nikad ne igrate na sigurno, a najviše vas uzbuđuju izazovni scenariji u kojima se morate snaći na licu mjesta. Vama je suđen glumac Michele Morrone.

Ako imate najviše odgovora pod slovom C:
Vi ste kraljica postojanosti. Najseksipilniji muškarac za vas je dečko koji nije svjestan svoje privlačnosti. On je pomalo sramežljiv, beskrajno inteligentan i kad ga bolje upoznate, vrlo duhovit. Vi uživate u kvaliteti i zdravom životu. Rođeni ste da vas snubi slatkiš poput Ryana Goslinga.

Ako imate najviše odgovora pod slovom D:
Vi ste kraljica razumnosti i umjerenosti. Privlače vas simpatični i dobri dečki s kojima možete podijeliti svoje interese te ih odvesti kod mame na ručak. U njemu vidite osobu s kojom možete zasnovati obitelj i ostarjeti. Vama je suđen zlatni američki dečko Bradley Cooper.

Ako imate najviše odgovora pod slovom E:
Vi ste kraljica nekonvencionalnosti, a u životu želite uživati punim plućima. Nepredvidljivost je za vas najvrjednija deviza, pa vas privlače muškarci koji su spremni za vas otputovati na kraj svijeta, uživati u neobičnim stvarima i aktivnostima. Vama je suđeno Dan zaljubljenih provesti u društvu Damiana Davida.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju