Napokon – stiglo je toplo vrijeme, a s njim i ležerne popodnevne šetnje, zanimljiva druženja i duge tople večeri. Vrijeme je da s dna ormara izvadimo najljepše haljine i udobne sandale, no, koju torbu uz njih kombinirati? O tome kako pronaći idealnu torbu za ljetno razdoblje, kao i s čime ju kombinirati, čitajte u nastavku.

Torba – pravi modni dodatak

Iako spadaju u kategoriju modnih dodataka, ženske torbe su zapravo mnogo više od toga. Osim što nam služe da u njih sigurno smjestimo baš sve sitnice koje nam mogu zatrebati, torbe su zapravo završni pečat svake modne kombinacije.

Mali i elegantni modeli za večernji provod i posebne prilike ili pak prostrane shopper torbe u koje možemo smjestiti baš sve što nam može zatrebati tokom dana, torbica je zapravo neizostavan suputnik u svakoj prilici.

Koji model odabrati za ljeto?

Idealni ljetni modeli torbica su svijetlih boja poput krem, bež, svijetlo žute i bijele, a neki modni stručnjaci ove sezone pak ističu zelenu kao pravu modnu kraljicu. No, bez obzira na to koje boje vi osobno volite, za koju se god odlučili, sigurno ćete se istaknuti.

Kada su u pitanju materijali ljetnih torbica, osim modela od prirodne i umjetne kože, ništa ne priziva ljeto kao modeli od jute, pamuka i sličnih prirodnih materijala, ukrašeni školjkicama i drugim elementima koji nas podsjećaju na plažu i bezbrižan provod.

Ljubiteljice minimalističkog izgleda odabrat će jednostavne i jednobojne modele koji će se nenametljivo uklopiti u njihovu modnu kombinaciju, dok će one koje žele jače naglasiti svoj modni odabir odabrati modele jarkih boja ili pak zanimljivog printa kojim će se istaknuti, a koji će se opet prekrasno uklopiti u odabrani outfit.

PR PR (Foto: PR) Gdje pronaći inspiraciju za ljetni outfit?

Ako smatrate da vašoj garderobi treba osvježenje, tada se prvo trebate inspirirati. Upravo je rješenje za to otkriti Calvin Klein na Answear jer upravo ovdje možete pronaći pravu dozu ljetne inspiracije za svoje modne kombinacije. Calvin Klein nudi zaista mnogo različitih proizvoda za razne prilike, od odjeće za ležerne trenutke do svečanih haljina u kojima ćete zablistati – na vama je samo da pronađete ono što vas se sviđa.

Uz što se može nositi torbica?

Prekrasni modeli ljetnih torbica odlično se uklapaju u brojne outfite: od poslovnih s ženstvenim suknjama i raskošnim košuljama, do ležernih s haljinama cvjetnog uzorka za opuštena večernja druženja. Isto tako, traperice su vrlo čest odabir u raznim situacijama, a zahvaljujući elegantnoj torbici, i jednostavan outfit koji se sastoji od traperica i bijele pamučne majice u trenu može izgledati odlično.

Naravno, možete ih kombinirati i uz brojne kombinacije s kratkim hlačama, koje su svake sezone dostupne u sve više i više različitih modela. Mnoge od njih možete pogledati na https://answear.hr/k/zene/odjeca/kratke-hlace. Kratke hlače odličan su izbor za bavljenje sportom, kao i za kućni outfit, no i kada idete u šetnju ili pak večernji izlazak: od modela od trapera do onih pamučnih i sportskih te vrlo elegantnih, sigurno ćete jednostavno pronaći onaj koji će vam idealno odgovarati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju